Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği  bölümü, İTÜ KKTC Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ve İTÜ KKTC Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği  bölümü öğrencilerinin Ehliyet sınavına yönelik Liman komisyonu sınavı 27.08.2021 Cuma gün içinde çevrim içi olarak yapılacaktır.

Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği  bölümü öğrencilerinin Açık Deniz Eğitimi  not ve Ehliyet sınavına yönelik Liman komisyonu sınavına girecek öğrencilerin gerekli süreyi tamamlayıp ilgili belgelerin asıllarını en geç 25.08.2021 tarihine kadar Denizcilik Fakültesi Öğrenci İşleri Birimine öncelikli olarak posta/kargo seçeneği, mümkün değilse elden teslim ile ulaştırmaları gerekmektedir. Belgeler elden teslim edilecekse pandemi tedbirlerinin gözetilmesi zorunludur.

Ehliyet almak için engel dersi olan öğrenciler liman için yapılan sınava giremeyecektir

Ayrıca kayıtların oluşturulabilmesi için sınava girmek isteyen öğrencilerimizin ilgili dilekçeyi doldurarak (ÖĞRENCİ DİLEKÇE FORMU) 25.08.2021 tarihine kadar dfstaj@itu.edu.tr e-mail adresine yollamaları gerekmektedir.

 

Liman komisyonu için gerekli belgeler:

1 - Staj defteri

2 – Teslim edilmemiş hizmet belgeleri

3 - Yurt dışı giriş- çıkış

4 - Öğrenci Dilekçe Formu