Bilindiği üzere fakültede üniformalı eğitim öğretim yapılmaktadır. Kışlık üniforma siyah iken, yazlık üniforma beyaz renktedir. Yaz uygulamasına her sene 15 Mayıs itibari ile geçildiğinden, fakültemizde ilk eğitim günü olan 16 Mayıs tarihinde beyaz üniformalara geçiş yapılacaktır. Esaslardan farklı olarak kız öğrencilerimiz tören ya da günlük fark etmeksizin etek değil pantolon giyebilir. Bu nedenle ayakkabılar da topuksuz olmalıdır. Tüm öğrenciler için ister günlük ister tören üniforması giyilsin, çanta siyah evrak çantası şeklinde sol elde taşınır. Fakülte dışında kesinlikle takılmalı, fakülte içinde derslikler arasında takmaya gerek bulunmamaktadır. Resmi tören ve açık hava toplantılarında tören üniforması giyilmeli ve yine kesinlikle şapka fakülte içinde de takılmalıdır. Kapalı alanlarda çıkarılarak el kol altında tutulur. Kesinlikle düz beyaz çorap giyilmelidir. Kullanılan gözlükler renkli cam olmamalıdır. Üniformanızı yüksek dikkat ve özenle taşındığınızdan emin olunuz.

Not: Ara tatil dönüşü 9-14 Mayıs'ta siyah üniforma giyilecektir. 15'i itibari ile beyaz üniforma uygulaması başlamaktadır.