Değerli Mezunlarımız,

Üniversitemizin 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı ve 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı lisans ve lisansüstü mezunlarını, aşağıda belirtilen tarihlerde İTÜ Stadyumu’nda gerçekleştirilecek olan görkemli törenlerle uğurlayacağız; 

  • 2019-2020 ve 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Lisansüstü Mezuniyet Törenimiz: 08 Eylül 2021, Çarşamba 
  • 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Lisans Mezuniyet Törenimiz: 09 Eylül 2021, Perşembe 
  • 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Lisans Mezuniyet Törenimiz: 10 Eylül 2021, Cuma

Tören organizasyonlarıyla ilgili bazı bilgilere aşağıda yer verilmiştir:

  • Törenlere 25 Ağustos 2021 (dahil) tarihine kadar mezuniyeti onaylanmış lisans ve lisansüstü mezunlarımız ile 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Öğretimi sonu itibariyle mezun durumunda olan ve mezuniyet için en fazla 5 dersi kalmış olan lisans mezun adaylarımız katılabilecektir.
  • Pandemi koşulları nedeniyle törene her bir mezunumuzun en fazla iki yakını “izleyici” olarak katılabilecektir.
  • Törene katılabilmek için web sayfasında yer alan kayıt bağlantısı kullanılarak kayıt olunması gerekmektedir. Son kayıt tarihi 25 Ağustos 2021'dir. Bu işlemi gerçekleştirmeyen mezunlarımızın katılması mümkün olamayacaktır. Kayıt sonrası izleyiciler için barkodlu davetiye üretilecek olup, tören öncesi bu davetiyenin kontrol noktalarında barkod okunmak suretiyle kontrolü gerçekleştirilecek, davetiyesi olmayanlar tören alanına alınmayacaktır.
  • İçinde bulunduğumuz pandemi koşullarının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetmek, sosyal izolasyon ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutmak maksadıyla törenler sırasında MASKE kullanımı zorunlu tutulmuştur. Bunun yanı sıra törene katılım gösterecek mezunlarımız ve izleyicilerin tören günü AŞI KARTI ibraz etmesi, çeşitli sebeplerle aşı olamayanların ise tören tarihinden önceki son 72 saat içerisinde alınmış negatif sonuçlu “PCR TESTİ” sonucunu ibraz etmesi gerekmektedir.
  • Soru ve sorunlarınız için mezuniyettoren@itu.edu.tr ‘ye mail atabilirsiniz.

 

Diğer tüm bilgiler ilerleyen süreçte netleştirilecek ve buradan ilan edilecektir. Güncel bilgileri web sayfası ile resmi İTÜ sosyal medya hesaplarından düzenli olarak takip edebilirsiniz. Törenle ilgili tüm sorularınızı mezuniyettoren@itu.edu.tr adresine iletebilirsiniz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ    http://mezuniyet.itu.edu.tr/