imkanlar
Mar 2020
YÜKSEKÖĞRETİM KURUMU KORONAVİRÜS (COVID-19) BİLGİLENDİRME NOTU: 1 (Staj İşlemleri ile İlgili))

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMU KORONAVİRÜS (COVID-19) BİLGİLENDİRME NOTU 1 gereğince,

16 Mart 2020 -06.Nisan.2020 tarihleri arasında eğitime ara verilmiştir.

Bu bilgilendirme notu çerçevesinde staj işlemleri aşağıda belirtildiği şekilde yürütülecektir.

1. Bu süre içerisinde deniz eğitimi ve atölye stajına başlamak isteyen öğrencilerimize ilgi yazı uyarınca izin verilmemektedir.

2. Şu an atölye stajında olan öğrencilerimizin stajlarına da ara verilerek SGK girişleri düşürülmüştür.

3. 16 Mart 2020 tarihinden önce staj işlemlerine başlamış olan fakat açık deniz eğitimi stajını şu an ertelemek isteyen öğrencilerimizin bu konuda anlaşma yapmış oldukları şirketleri bilgilendirip,İTÜ Portal üzerinden de yardım bileti oluşturarak SGK girişlerini iptal ettirmeleri gerekmektedir. Bu süreci tamamlayan öğrencilerimizin fakültemize de konuya ilişkin bilgilendirmeyi adresine e-mail göndererek yapmaları beklenmektedir.

4. Yaşadığımız süreç ile ilgili güncel duyurular için fakültemiz internet sitesinin sürekli öğrencilerimiz tarafından izlenmesi de önemle rica olunur.

DEKANLIK