imkanlar
Haz 2018
STAJ DUYURUSU

Merhaba, yarın staja başlayabilmeniz için en geç bu akşam saat 21:00’a kadar önce portaldan sistemin izin vereceği şekilde başlama ve bitiş tarihleri rastgele girerek ve diğer bilgiler ile firma bilgileri doğru olmak kaydıyla staj kaydı yapmanız ve fakülte onayına göndermeniz gerekmektedir. Hemen sonra yardım biletinden değiştireceğiniz staja ait yeni başlama ve bitiş tarihlerini ayrıca staj gün sayısını, haftada kaç gün ve haftanın hangi günleri staj yapacağınızı ayrıntılı olarak yazmanız gerekmektedir. Tarihler düzeltildikten sonra portaldan staj bölümünden indireceğiniz sözleşme ve ek1 formuna ilgili yerlerine kaşe, imza ve mühürlerin hepsi yapıldıktan sonra hepsini tek bir pdf dosyası olarak yardım biletinden göndermeniz gerekmektedir. Ek2 formunu staja başladıktan ve ek3 formunu ise staj bittikten 5 gün içerisinde portala yüklemeniz gerekmektedir.  Staj dosyası teslimi ile birlikte sözleşme ek1 ek2 ve ek3 formunu fakültenize teslim edeceksiniz. İyi günler.

STAJ BÜROSU